Veelzijdig in vakmanschap

Veelzijdig in vakmanschap

 KALKVERF - KRIJTVERF - MARRAKECH WALLS 

PURE & ORIGINAL

 Wij zijn Ster-dealer en Top applicateur van Pure&Original Nederland.  

Kalkverf

Kalkverf van Pure&Original heeft een warme en authentieke uitstraling, en kan op alle wanden worden toegepast. Houd u van een levendige muur met uitstraling? Dan is Kalkverf iets voor u! 

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van kalkverf door middel van diverse technieken. Tevens is kalkverf verkrijgbaar in 140 kleuren, hiervoor nodigen wij u van harte uit in onze showroom.

Krijtverf 

Krijtverf is een milieuvriendelijke verf op waterbasis met 100% natuurlijke pigmenten. Dit zorgt voor een warme en mattere look dan reguliere muurverven. Krijtverf geeft niet af en is met water schoon te maken. 

Meesterschilders Bakker helpt u graag met het aanbrengen van krijtverf in één van de 140 kleuren van Pure&Original. Voor kleuradvies van krijtverf nodigen wij u van harte uit in onze showroom.


 


Marrakech Walls

Marrakech Walls wordt opgebracht met een spatel waardoor het een unieke, levendige en bijzondere uitstraling krijgt. 

Meesterschilders Bakker kan Marrakech Walls in meerdere manieren toepassen. Zo kan er een matte licht wolkerige betonlook worden gecreëerd, of een tadelakt - look. Voor de mogelijkheden van de Marrakech Walls nodigen wij u van harte uit in onze showroom waar u alle mogelijkheden kunt bekijken.