BAKKER MEESTERSCHILDERS

Veelzijdig in vakmanschap

PARTICULIEREN

 

Als Particulier is het onderhoud van uw woning bij ons in goede handen!

 Bij ons kunt u terecht voor de meest uiteenlopende schilders- en/of behangwerkzaamheden, zowel binnen als buitenshuis. Na het maken van een afspraak komen wij bij u langs. Dan inventariseren we uw wensen en voorzien we u van technisch advies zodat we uiteindelijk tot een duurzaam eindproduct kunnen komen.

 

 Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk is het meest voorkomende onderhoud aan uw woning. U wilt dat dit vakkundig wordt uitgevoerd zodat het schilderwerk er weer jaren tegen aan kan. Onze vakmensen voeren het schilderwerk nauwkeuring uit. Zo geven wij de te schilderen ondergronden de behandeling die het nodig heeft en controleren wij altijd de kitvoegen tussen de constructies en langs het glas en vervangen we die waar nodig. Ten slotte werken wij met A merk producten wat zorgt voor een duurzaam eindresultaat.

Hout rot reparatie

Wanneer er buitenschilderwerk wordt uitgevoerd is het mogelijk dat er houtrot wordt ontdekt. Dit ontstaat in ons vochtige klimaat nou eenmaal snel. Houtrot is eigenlijk een schimmel dat het hout aantast. Die schimmel in hout ontstaat als er vocht en zuurstof aanwezig is. Het vocht kan in het hout komen door achterstallig onderhoud, verkeerde constructies of geen of te weinig ventilatie. Dat is natuurlijk vervelend! Wij kunnen dit voor u oplossen. Wij saneren de houtrot en repareren het met een 2-componenten houtrot epoxyvulmiddel. Dit is een duurzame oplossing voor de langere termijn. Wanneer het dusdanig is aangetast dat het niet meer te herstellen is, kunnen wij ook complete delen vervangen.

Binnen schilderwerk

Buiten schilderwerk is belangrijker dan binnen schilderwerk. Dat is iets wat je veel hoort. Maar is dat wel zo? Wat veel mensen niet weten is dat houtrot ook van binnenuit kan ontstaan. Wanneer het vochtig in huis is of de temperatuur tussen binnen en buiten nogal verschilt, kan het gebeuren dat het glas condenseert en er vocht op de dorpel van het kozijn komt. Als de kit voeg en laklaag dan geen bescherming biedt, kan het vocht zo in het hout trekken en kan er houtrot en schimmels ontstaan. Het is dus essentieel dat het schilderwerk binnen ook in goede conditie is! Ziet u op tegen binnen schilderwerk? Onze vakmensen hebben hier ruime ervaring mee en proberen de overlast zo veel mogelijk te beperken. Wij beschikken over diverse afzuigtechnieken om de stof overlast tijdens het schuren zoveel mogelijk te beperken. Verder werken wij met water gedragen A merk producten die zeer hoogwaardig van kwaliteit zijn en snel drogen. Hierdoor is de overlast beperkt. 

Spuitwerk

Wij beschikken over diverse spuitapparatuur waardoor wij voor ieder (spuit) project een passende oplossing hebben. Zo kunnen wij wanneer de situatie zich er voor leent muurverf, lakken en vernissen spuiten op locatie. Of het nu gaat om plafonds, wanden, kozijnen, trappen of betimmeringen, wij kunnen het spuiten in iedere gewenste kleur. Wanneer de verf door middel van een spuit applicatie wordt aangebracht wordt het materiaal mooi gelijkmatig aangebracht. Hierdoor ontstaat er een mooi glad en egaal eind resultaat.   

 

Glasweefsel  

Glasweefsel behang biedt bescherming voor uw wanden. Het maakt de muur stootvaster, is brandvertragend en scheur overbruggend. Dat wil zeggen dat kleine haarscheuren en zet-scheuren niet zichtbaar worden als er glasweefsel behang op is aangebracht. Glasweefsel is verkrijgbaar is diverse designs. Een veel toegepaste design is de gladde variant. Hierdoor ontstaat het resultaat als van strak gestucte muren. Wij kunnen het glasweefsel behang voor u aanbrengen en afwerken met muurverf in de gewenste kleur. 

 

Behangen

Behang is er in vele soorten en design. Behang geeft een ruimte een persoonlijke uitstraling en brengt sfeer. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van alle soorten behang en kunnen dit ook leveren. Wij kunnen ook fotobehang voor u speciaal bestellen met uw foto en afmeting. Voor het bestellen en uitzoeken van behang verwijzen wij u naar onze partner www.bakkerkleurensfeer.nl