BAKKER MEESTERSCHILDERS

Veelzijdig in vakmanschap

PROJECTEN

Hieronder volgt een foto impressie van onze projecten. 

Voor meer exclusieve projecten check dan even de website van 't kleurhuys

Betonstuc in een badkamer op de wanden en de vloer.  

Spuitwerk en behangwerk woonkamer

Wanden en plafonds zijn afgewerkt met een hout plaatmateriaal en ook de inbouwkast was gemaakt van hout plaatmateriaal. De wens van de klant was om dit zo strak mogelijk af te werken. Wij hebben het geheel gespoten met een zijdeglans lak in wit tint en daarna een fraai behang aangebracht. Dit geeft een heel mooi contrast.

Keukenblad voorzien van Betonstuc 

Een nieuwe keuken die wij hebben voorzien van een Betonstuc aanrecht blad van Basebeton. 

Een strak en en handgemaakt blad, wie wil dat nou niet!

 Spuitwerk monumentale plafonds

De scheuren en beschadigingen aan deze mooie monumentale plafonds zijn gerepareerd. Daarna is het plafond gespoten met een airless spuittechniek. Dit zorgt voor een strak resultaat met nauwelijks spuitnevel tijdens het spuiten.

Buitenschilderwerk monumentaal pakhuis Dordrecht

Eén van de oudste pakhuizen van Dordrecht gelegen aan de Lombardbrug had dringend groot onderhoud nodig! Dit was niet heel eenvoudig omdat het pand aan de achterzijde aan de stadsgracht is gelegen. Wij hebben hier nadat we de benodigde vergunningen hadden geregeld door een gespecialiseerd bedrijf een steiger laten bouwen in de gracht. Nadat de steiger geplaatst was hebben we het hele pand geïnspecteerd en alle houtrot vakkundig gesaneerd en plaatselijk stukken vervangen. Daarna is het geheel voorzien van een duurzaam verfsysteem zodat het er weer jaren tegen aan kan. 

Houtrot sanering draairaam

Tijdens het binnenschilderwerk bij deze klant ontdekte wij dat het draairaam aan de buitenzijde was aangetast door houtrot. Na dit met de klant te hebben overlegd, hebben wij dit hersteld.

Binnen schilderwerk na verbouwing woning

Na een grondige verbouwing hebben wij het schilderwerk uitgevoerd. de kozijnen gelakt, plafond gespoten, wanden afgewerkt met matte schrob vaste muurverf en kalkverf van Pure & Original. Het eikenhout hebben wij behandeld met een extra matte parket lak zodat het niet verkleurd en kan worden schoongemaakt.

Schilderen van buitenverblijf

De wens van de klant was om het buitenverblijf een andere uitstraling te geven. Dit hebben wij gedaan door de gevelbekleding zwart te schilderen de deuren mooi antraciet te lakken.

(Foto)behang

Hier een kleine impressie van (foto)behang wat wij hebben mogen plakken voor onze klanten.