BAKKER MEESTERSCHILDERS & 'T KLEURHUYS 

Veelzijdig in vakmanschap

PROJECTEN

Hieronder volgt een foto impressie van onze projecten. 

Voor meer exclusieve projecten check dan even de website van 't kleurhuys

Aanbrengen van micro beton over tegelwerk badkamer

Het tegelwerk in deze badkamer was aan vervanging toe. Voegwerk was in slechte staat en moeilijk schoon te krijgen. De klant wilde graag een gladde afwerking zonder voegen. Verder zag de klant op tegen sloopwerk van de badkamer. Wij hebben een micro beton ( beton ciré ) product aan gebracht over  het tegelwerk van de wanden en de vloer. Wanneer de juiste voorbehandeling wordt toegepast is dat een mooie duurzame oplossing, en hoeft er geen sloopwerk te worden uitgevoerd. 

Spuitwerk en behangwerk woonkamer

Wanden en plafonds zijn afgewerkt met een hout plaatmateriaal en ook de inbouwkast was gemaakt van hout plaatmateriaal. De wens van de klant was om dit zo strak mogelijk af te werken. Wij hebben het geheel gespoten met een zijdeglans lak in wit tint en daarna een fraai behang aangebracht. Dit geeft een heel mooi contrast.

Keukenblad voorzien van micro beton afwerking

Dit keukenblad was van graniet en de wens was om dat af te werken met betonlook product. Nadat we de juiste voorbehandeling hadden uitgevoerd hebben we het blad voorzien van een microbeton product en afgewerkt met een onderhoudsolie. Een mooie en duurzame oplossing!

 Spuitwerk monumentale plafonds

De scheuren en beschadigingen aan deze mooie monumentale plafonds zijn gerepareerd. Daarna is het plafond gespoten met een airless spuittechniek. Dit zorgt voor een strak resultaat met nauwelijks spuitnevel tijdens het spuiten.

Buitenschilderwerk monumentaal pakhuis Dordrecht

Eén van de oudste pakhuizen van Dordrecht gelegen aan de Lombardbrug had dringend groot onderhoud nodig! Dit was niet heel eenvoudig omdat het pand aan de achterzijde aan de stadsgracht is gelegen. Wij hebben hier nadat we de benodigde vergunningen hadden geregeld door een gespecialiseerd bedrijf een steiger laten bouwen in de gracht. Nadat de steiger geplaatst was hebben we het hele pand geïnspecteerd en alle houtrot vakkundig gesaneerd en plaatselijk stukken vervangen. Daarna is het geheel voorzien van een duurzaam verfsysteem zodat het er weer jaren tegen aan kan. 

Houtrot sanering draairaam

Tijdens het binnenschilderwerk bij deze klant ontdekte wij dat het draairaam aan de buitenzijde was aangetast door houtrot. Na dit met de klant te hebben overlegd, hebben wij dit hersteld.

Binnen schilderwerk na verbouwing woning

Na een grondige verbouwing hebben wij het schilderwerk uitgevoerd. de kozijnen gelakt, plafond gespoten, wanden afgewerkt met matte schrob vaste muurverf en kalkverf van Pure & Original. Het eikenhout hebben wij behandeld met een extra matte parket lak zodat het niet verkleurd en kan worden schoongemaakt.

Schilderen van buitenverblijf

De wens van de klant was om het buitenverblijf een andere uitstraling te geven. Dit hebben wij gedaan door de gevelbekleding zwart te schilderen de deuren mooi antraciet te lakken.

(Foto)behang

Hier een kleine impressie van (foto)behang wat wij hebben mogen plakken voor onze klanten.