BAKKER MEESTERSCHILDERS

Veelzijdig in vakmanschap

SCHILDERWERK

Als Particulier is het onderhoud van uw woning bij ons in goede handen!

 Bij ons kunt u terecht voor de meest uiteenlopende schilders- en/of behangwerkzaamheden.

 Na het maken van een afspraak komen wij bij u langs. Dan inventariseren we uw wensen en voorzien we u van technisch advies zodat we uiteindelijk tot een duurzaam eindproduct kunnen komen.

U kunt hiervoor ook langskomen in onze showroom waar we een gratis kleuradvies geven onder het genot van een kopje koffie of thee. Na het advies gaan wij aan de slag om een passende offerte te maken. 


 Binnen schilderwerk

 Het is ssentieel dat het schilderwerk binnen in goede conditie is! Ziet u op tegen binnen schilderwerk?

 Onze vakmensen hebben hier ruime ervaring mee en proberen de overlast zo veel mogelijk te beperken. Wij beschikken over diverse afzuigtechnieken om de stof overlast tijdens het schuren zoveel mogelijk te beperken. 

Verder werken wij met water gedragen A merk producten die zeer hoogwaardig van kwaliteit zijn en snel drogen. Hierdoor is de overlast beperkt. 

Spuitwerk

Wij beschikken over diverse spuitapparatuur waardoor wij voor ieder (spuit) project een passende oplossing hebben. Zo kunnen wij wanneer de situatie zich er voor leent muurverf, lakken en vernissen spuiten op locatie. Of het nu gaat om plafonds, wanden, kozijnen, trappen of betimmeringen, wij kunnen het spuiten in iedere gewenste kleur. Wanneer de verf door middel van een spuit applicatie wordt aangebracht wordt het materiaal mooi gelijkmatig aangebracht. Hierdoor ontstaat er een mooi glad en egaal eind resultaat.   

 

Renovlies behang 

Renovlies behang biedt bescherming voor uw wanden. Het maakt de muur stootvaster, is brandvertragend en scheur overbruggend. Dat wil zeggen dat kleine haarscheuren en zet-scheuren niet zichtbaar worden als er glasweefsel behang op is aangebracht. Renovlies is verkrijgbaar is diverse designs. Een veel toegepaste design is de gladde variant. Hierdoor ontstaat het resultaat als van strak gestucte muren. Wij kunnen het renovlies behang voor u aanbrengen en afwerken met muurverf in de gewenste kleur. 

 

Behangen

Behang is er in vele soorten en design. Behang geeft een ruimte een persoonlijke uitstraling en brengt sfeer. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van alle soorten behang en kunnen dit ook leveren. 

Wij kunnen ook fotobehang voor u speciaal bestellen met uw foto en afmeting. 

Voor het bestellen en uitzoeken van behang verwijzen wij u naar onze partner www.bakkerkleurensfeer.nl