SCHILDERWERK

 In onze winkels geven we graag een uitgebreid advies voor het schilderen van uw woning. Van matte schrobbare muurverf tot aan metallic verven, we hebben het allemaal in ons assortiment. Zo kunnen we u een uniek en nieuw interieur aanbieden met kleuren waar u zich volledig thuis voelt. Door ons grote aanbod van verschillende luxe merken met hoogwaardige materialen zit er altijd iets moois voor u tussen. 

U bent bij ons uiteraard ook aan het juiste adres om uw woning door onze professionals te laten schilderen. Zo kunt u uw deuren en kozijnen door ons laten schilderen, maar ook het plafond en de muren sauzen kunnen wij voor u realiseren. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u om de woning te voorzien van onze prachtige materialen. 

 

Pure & Original 

"Prachtige verf die gemaakt wordt met respect voor mens en natuur. Alleen de beste grondstoffen en natuurlijke pigmenten worden gebruikt. Pure & Original verf voldoet aan de strengste wettelijke bepalingen en milieueisen.

 

Alle verf wordt gekleurd met 100 % minerale pigmenten, die de verf hun prachtige kleur en uitstraling geeft en niet te vergeten de super goede dekkracht. 

 

 

Marrakech Walls en Fresco Kalkverf zijn zelfs 100% mineraal."

De verf is uit voorraad leverbaar. Ook beschikken wij over een Pure & Original mengmachine. Terwijl u geniet van een kopje koffie, zorgen wij dat de verf voor u op kleur gemengd wordt. U kunt de verf ook via onze webshop bestellen  https://www.kleurhuysshop.nl/t-kleurhuys-pure-original

 

 

 Betonlook.nl - Ecologisch en duurzame muurverven 

 

Nieuw in ons assortiment zijn de prachtige producten van betonlook.nl⁠⁠

Alle producten worden zo duurzaam en ecologisch mogelijk gemaakt. Zoals de kalkverf, deze wordt alleen gemaakt van kalkpoeder, water en poederpigment. Alles zonder chemische toevoegingen en conserveringsmiddelen. Ook heel fijn voor als je bijv. een een allergie hebt voor bepaalde verfsoorten. ⁠

 

 

Kom deze verven in de showroom in Sliedrecht bekijken of bestel gemakkelijk via de webshop https://www.kleurhuysshop.nl/Betonlook.nl 

San Marco 

Met trots laten wij u ons italiaanse merk San Marco zien. Met metallic verven in een grote kleurencollectie, matte verven met een korrel erin en een chique parelmoer achtige verf, is dit merk echt een eyecatcher voor in elk interieur. 

Kom langs in de showroom in Sliedrecht of bestel via de webshop  https://www.kleurhuysshop.nl/San-Marco-Luxe-verfSpuitwerk

Is uw plafond toe aan een nieuwe frisse kleur? Het schilderen van het plafond kan best een uitdaging zijn, omdat boven het hoofd werken zwaar is. Met onze professionele verfspuiten is het een eitje en heeft u in een korte tijd weer een prachtig fris plafond. 

Ook het spuiten van deuren en kozijnen kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Spuitwerk is snel en ook nog eens super strak en dat is ideaal voor als u in een korte periode moet verhuizen of verbouwen.